"Banketten"
   

  Door een permanent verlangen u te behagen, stellen wij u twee banketformules voor...

1 : "Côté Jardin"

Formule 1 : 30 €
1ste voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht
Formule 2 : 35 €
1ère voorgerecht + hoofdgerecht + kaas + nagerecht
Formule 3 : 38 €
2de voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht
Formule 4 : 42 €
2de voorgerecht + hoofdgerecht + kaas + nagerecht
Formule 5 : 47 €
1ste voorgerecht + 2de voorgerecht + hoofdgerecht + kaas
Formule 6 : 49 €
1ste voorgerecht + 2de voorgerecht + hoodfgerecht + kaas + nagerecht

Maak alstublieft een keuze uit de volgende mogelijkheden in het raam 'Menu Saveur". 
Uniek menu voor alle gasten.

  1ste voorgerecht
*  Gegrilde scampi's, gemengde sla met sojabonen geparfumeerd met azijn
*  Chaud-froid van gerookte zalm met een groene kruidencoulis
*  Visterrine op een bedje van gerookte zalm
*  Gebakken poonsla geparfumeerd met Xeres, rode bietblokken
*  Fijngesneden gerookte zalm met preiwit
*  Krokante endeborst en eendelever

  2de voorgerecht
*  St-Jacobsschelpen met zalm, saus geparfumeerd met champagne
*  Zeekreeft met kleine schaaldieren, saus met Vouvray
*  Zonnevisreepjes, saus met Noilly en selderij
*  Parmaham met gebakken ganzelever, saus met Port
*  Gebraden snoekbaars op een bedje van palingen, kruidencoulis

  Hoofdgerecht 
*  Lamsnootjes, allerlei groenten, gegratineerde aardappelen met kaas en room
*  Eendeborstlapjes geparfumeerd met sinaasapelschilletjes
*  Gegrilde kalfslapjes, paddestoelen en rode kool
*  Gesmorde piepkuiken van Bresse, gebraiseerde kalfszwezerik, oesterzammen
*  Jonge duiffilet met jeneverbessen, allerlei groenten
Fazantfilet, bospaddestoelenpuree  *
*  Hertekalf, peperkoek, pruimen geparfumeerd met wijnazijn, jagermeestersaus  * 

*  = Wildseizoen !!

  Kaas
*  Kaas naar keuze
*  Gemarineerde Chabichou met bonekruid
*  Warme Brie op toast
*  Gegratineerde Fourme d'Ambert met ingemaakte uien
*  Gebakken Camembert

  Nagerechten
*  Geglaceerde verse vruchten
*  Bavarois van perziken met een rode vruchtencoulis
*  Ijsbereide noga met een vruchtencoulis
*  Gegratineerde sabayon, krenten geparfumeerd met Armagnac
*  Chocolademousse, verse vruchten, vanillesmaak
*  Gedroogde vruchten, amandels en groene notensap


"Drankformules" all-in   De aangeboden tarieven habben als doel om u kwaliteitswijnen in verchillende prijsklassen te advieseren.  Hiermee is de lijst nog lang niet compleet.  Wij staan natuurlijk tot uw beschikking om u advies te geven.  De produkten evenals de prijzen die hieronder zijn aangegeven kunnen variëren volgens vooraad en door inkoopsprijzen.


Aperitief 1ste doorloop + 3 zakouski / pers 2de doorloop
Cocktail "Côté jardin"
(Crémant d'Alsace & aardbeilikeur)
4.50 € 3 €
Cocktail "Mathilde"
(Rode wijn met vliersiroop)
3.25 € 2.50 €

  Wijnformules
8.00 € - pers. : Witte wijn : 1/3 Vin du pays d'Oc (Cht Terret) - Rode wijn : 1/3 vin du pays d'Oc
12 € - pers. : Witte wijn :  1/3 Edelzwicker (Alsace) -  Rode wijn :  1/3 Côte du Ventoux
17.50 € - pers :  Witte wijn :  1/3 Muscadet - Rode wijn :  1/3 Chateau Nodoz
20 € - pers  :  Witte wijn :  1/3 de Bourgogne Aligoté  -  Rode wijn :  1/3 Château La Rose Belle Vue
22.50 € - pers  :  Witte wijn :  1/3 Riesling  -  Rode wijn :  1/3 Chateau Les Hauts de Prez (St Estèphe)

Koffie en zoete lekkernijen :  2.50 €  / pers

  Toeslag drankformules
Met het nagerecht :
1 glas Mas Amiel  :  6.20 €
1 glas zoete Jurançon  :  6.20 €
1 afzakkertje  :  6 €


2 : "Chez Mathilde"

Dit voorstel is geldig voor één keus voor alle gasten

*  23 € / pers.  - Dranken niet inbegrepen

  Flensje van boerenhespmousse, gelei geparfumeerd met oude Port
*  Gebakken poonsla geparfumeerd met Xeres, rode bietblokken
*  Eendterrine met ingemaakte uien
*  Gevogeltefilet geparfumeerd met Provençaalse kruiden

  Kwartels met jeneverbessen
*  Dik stuk zalm met basilicum
*  Hammetje op zijn amerikaans
*  Everjongsbout, saus met rode wijn en vliersiroop
*  Wilde eend "Col Vert" met met sinaasapelschilletjes
*  Kalfslapje

   Chocolademousse met verfijnde vanillevla
*  Ijsbereide noga
*  Mengeling van nagerechten
*  Bavarois met perzik, rode vruchtencoulis


Hostellerie "Le Ry d'Ave"
Sourd d'Ave 5 - B5580 ROCHEFORT (Ave-et-Auffe) Belgium
Tel : 32 (0)84/24.48.50 - Fax : 32(0)84/24.48.57 - E-mail : rydave@skynet.be