Het hotel is open het hele jaar door.
Restaurants open op reservering via +32(0)84 24 48 50


Le Ry d'Ave" ligt midden in een prachtige groene natuur, in een ongerepte landelijke omgeving. U vindt er rust in een bloemrijk schitterend park waardoor de "Ry d'Ave",een zijrivier van de Lesse, vloeit. Aan de voet van de Ardeense heuvels, in een prachtig kader van natuurgroen vindt u de hostellerie "Le Ry d'Ave". De eerste steen van deze voormalige tramhalte werd in 1836 gelegd.

U mag rekenen op een hartelijke en persoonlijke ontvangst en zal het geheim ontdekken van onze gastronomische keuken die uitsluitend met marktverse produkten werkt. Onze hostellerie neemt graag de organisatie van uw bijzondere feestelijkheden, gastronomische weekends, nachtelijke maaltijden, modeshows, enz. op zich.

Op elke gast van onze hostellerie wacht het komfort van een smaakvol ingerichte kamer met badkamer, televisie, telefoon met rechtstreekse buitenlijn, minibar en brandkast.

Haar praktische infrastructuur en materieel staat ter uwer beschikking voor de geslaagde organisatie van seminars en zakenlunchen

Naast de verschillende wandelmogelijkheden, mountainbike- en paardetochten biedt de hostellerie u een volledige ontspanningsruimte aan ...


Hostellerie "Le Ry d'Ave"
Sourd d'Ave 5 - B5580 ROCHEFORT (Ave-et-Auffe) Belgium
Tel : 32 (0)84/24.48.50 - Fax : 32(0)84/24.48.57 - E-mail : info@rydave.be